CFFA NË FOKUS

Crimson Finance Fund Albania synon të marrë pjesë në zhvillimin e partnerëve të saj – prodhues, shpërndarës, apo ofrues shërbimesh – mikronjësi, ndërmarrje të vogla dhe të mesme, duke u siguruar atyre një gamë inovative produktesh dhe shërbimesh të përshtatura sipas nevojave të tyre.

Most student assignments come with essay examples. These sample papers are written by the essay writer that work for the different schools or colleges that you’re enrolling in.

null

ASETE

Keni nevojë për një apo disa automjete për t’i shërbyer aktivitetit tuaj?Më Shumë »
null

CASH FLOW

Keni nevojë për likuiditet për të zgjeruar gamën tuaj të produkteve apo shërbimeve?Më Shumë »
null

INVENTAR

Dëshironi të përfitoni nga një ulje apo një ofertë, e cila konsiston në blerjen e një volumi inventari më të lartë se zakonisht ?Më Shumë »
0

Sektor të mbuluar

0

Furnitor potencial

0

Raste financimi

0
%

Klientë të kthyer sërish

PARTNERËT TANË

Iniciativa për të krijuar dhe zhvilluar këtë institucion financiar është fryt i një bashkëpunimi të pesë partnerëve dhe njëkohësisht ortakëve të CFFA, misioni zhvillimor i të cilëve reflektohet në virtytet dhe punën tonë të përditeshme:

Fondacioni Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit

Që prej vitit 1995, AADF është një mbështetës i padiskutueshëm në promovimin dhe zhvillimin e sektorit privat në Shqipëri.

Më Shumë »

Bashkia Tiranë

Bashkia Tiranë ka vënë në dispozicion nje kontribut kapital për këtë projekt me qëllim zhvillimin e bizneseve të vogla e të mesme.

Më Shumë »

Crimson Capital corp.

Themeluar në 1991, Crimson Capital konsiderohet si një aktor i rëndesishëm në mbështetjen e tregjeve në zhvillim në të pesë kontinentet.

Më Shumë »

Norfund

Fondi Norvegjez i Investimeve në vendet në Zhvillim (Norfund) është krijuar nga Parlamenti Norvegjez më 1997 me qëllim përmiresimin e aktivitetit të sektorit privat në këto vende dhe luftën ndaj varfërisë.

Më Shumë »

Helenos

Helenos është fondi i parë i kapitalit privat në Europë për një treg financiar gjithëpërfshirës me mision forcimin e bazën kapitale të ndërmjetësve financiarë, që financojnë ndërmarrjet mikro, të vogla dhe sociale.

Më Shumë »

Ju mund të merrni zgjidhjen më të mirë që ju përshtatet nevojave dhe mundësive tuaja.

[]
1 Step 1
Emri
Email
Telefon
Subjekti
Mesazhimore details
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

ÇFARË THONË
KLIENTËT
TANË

05.

“Falë produktit të qirasë financiare, Estelite Dental Center tanimë ofron shërbimin e ndërhyrjeve kirurgjikale dentare në klinikën e saj.”

Estelite Dental Center ofron kujdes shëndetësor dentar për çdo grupmoshë dhe operon që prej vitit 2017 në Tiranë. Në fillim të aktivitetit …

Estelite Dental Center

04.

“Crimson Finance Fund Albania na financoi nëpërmjet Leasing duke bërë të mundur eliminimin e një procesi pune, i cili më parë ofrohej nga një furnitor i yni. Ky ishte procesi i vetëm i jashtëm dhe nëpërmjet eleminimit të tij u zvogëluan kostot e prodhimit të aktivitetit.”

Kompania Prodekor u themelua në vitin 2000. Është një biznes me shumë vite përvojë dhe traditë, dhe lider në treg në fushën e prodhimit …

Prodekor shpk

03.

“Crimson Finance Fund Albania më mundësoi të realizoja një projekt sa fitimprurës aq edhe zhvillimor: Atë të ofrimit të shërbimit të internetit në disa zona rurale.”

Duke parë mungesën e aksesit të internetit në fshatin ku unë jetoj, Pajovë, Elbasan, hapa një internet-caffe. Kjo sipërmarrje rezultoi …

Florenc Karaj

02.

“Suporti financiar i Crimson Finance Fund Albania fillimisht na përkrahu në modernizimin e fabrikës sonë të rritjes së zogjve, dhe më pas në mbështetjen e prodhimit të vezës së parë të vërtetë të certifikuar bio në tregun shqiptar, COCOVE.”

COCOAL shpk është një biznes i krijuar në vitin 2015 dhe ka si aktivitet kryesor rritjen dhe tregtimin e zogjve, gjithashtu, që prej…

COCOAL shpk

01.

“Falë Crimson Finance Fund Albania jo vetëm arrita të kem automjetin tim të taksisë, por dhe të kursej në kosto operacionale duke mbrojtur njëkohësisht dhe ambjentin.”

Kam operuar si taksist prej më shumë se 8 vitesh në qytetin e Tiranës. Fillimisht nuk kisha një automjet të

Shpëtim Hasa