CASH FLOW

Aktiviteti juaj tregtar po rritet dhe mungesa e likuiditetit po e frenon atë?

Keni nevojë për likuiditet për të zgjeruar gamën tuaj të produkteve apo shërbimeve?

Keni plane të ndryshme nga këto të cilat kërkojnë likuiditet?

CRIMSON FINANCE FUND ALBANIA
JU OFRON LIKUIDITET AFATSHKURTËR DHE AFATGJATË.

Për të përmbushur nevojat tuaja afatshkurtra për likuiditet ne ju propozojmë

deri në

6 MUAJ-FAKTORING TË DREJTËPËRDREJTË :

Llogarisni këstin tuaj

Lek
Rezultati
Pagesa Mujore

Për të përmbushur nevojat tuaja afatgjata për likuiditet ne ju propozojmë

deri në

3 VJET-SALE/LEASEBACK:

skema1

Llogarisni këstin tuaj

Lek
Rezultati
Pagesa Mujore

Kërkoni konsulencë FALAS

Ju mund të merrni zgjidhjen më të mirë që ju përshtatet nevojave dhe mundësive tuaja.

[]
1 Step 1
Emri
Email
Telefon
Subjekti
Mesazhimore details
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder